Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan atau komen boleh dikemukakan kepada :

SMK Taman Molek

Jln Molek 1/34, Taman Molek

81100 Johor Bahru, Johor.

07 -3526002

smktmjb@yahoo.com  hantar emel

10 Responses to Hubungi Kami

  1. cik tetra says:

    Assalammualaikum. saya Nur Wahidah Mohammad, pelajar diploma uitm segamat, dalam bidang information management. (library mgt) saya nak tanya ada tak kekosongan sebab librarian sementara dia pusat sumber sekolah?

    • Wa’alaikumussalam….Selamat Datang ke Blog SMK Taman Molek. blog ni masih lg dlm proses pembangunan.
      Tahniah kpd cik tetra krn dapat peluang ke IPT.tambah pulak amik course library…cik tetra ni mmg
      librarian ke kat sek dulu?Bagus2..teruskan usaha anda!!! kenapa cik tetra tanya pasal kekosongan?
      nk keje part time ke?

      • cik tetra says:

        baguslah skolah da ade web. ade peningkatan. ni kire boleh jadi DIgital Library. terima kasih. Alhamdulillah ade rezeki masuk u. Saya baru habis diploma. Sambung degree bulan 9 nanti. dulu saya sekolah kat SMK Taman molek, sy bukan librarian dulu..tp sy jadi pengawas. Saya tanye pasal kekosongan sebab nak cari pengalaman keje kat library sekolah.sementara ade cuti sebelum ke degree. 🙂

      • boleh la dtg sekolah ni…jumpe cikgu nik kat library.tp keje kt library sekolah ni xde gaji la…stakat nk cari pengalaman boleh la.nape x mintak librarian part time kt kolej2 swasta…dpt jgk income sambil belajar menguruskan library…try mintak la…

  2. cik tetra says:

    oh yeke..its okayy..sy igt pon mcm tu jgk nak cari keje part time kat library kolej swasta..insyaallah kalau ade rezeki..btw thanks sebab sudi balas komen2 saya.. terima kasih🙂

    • InsyaAllah…rezeki ada dimana2.terima kasih jugak dari kami SMK taman molek kerna sudi bertandang ke laman smk taman molek ni…bila ada respon kami balas la walaupun kekadang lewat sket. harap maaf daripada kami…

  3. Stella says:

    Selamat tengahari semua,
    saya nak tanya tentang system PBS . anak saya tingkatan 1 tahun 2012, di dalam kelas yang menggunakan bahasa Inggeris ajar Maths dan Science. tapi saya dapati anak saya ujian Maths semalam 18/5/2012 menggunakan kertas Bahasa Malay. anak saya sangat sedih sebab dia tidak tahu buat Maths yang dalam BM . saya sekarng risau nanti hari Isnin 21/5 ujian Science akan guna BM kah ? tapi anak saya belajr Inggeris punya Science..? macam mana dia akan jawab semua soalan itu ?

    • Selamat Pagi..
      Terima kasih kerana mengunjungi blog sekolah ini.berkenaan dengan PBS,pihak tuan atau puan perlu dapatkan maklumat lanjut sama ada dengan Pengetua, Penolong Kanan Pentadbiran atau Penolong Kanan Petang. Guru- guru lain tidak mempunyai pengetahuan mendalam sangat tentang PBS ini, sebab PBS masih baru dilaksanakan di sekolah.
      Saya mintak maaf tuan/puan..sekian untuk makluman

  4. Siti Zuraidah Binti Abdul Hamid says:

    Selamat pagi..
    sy pelajar batch2009..sy belum ambil sjil berhenti sekolah..atas sebab buku teks tidk sampai pada pihak sekolah..bagaimana cara saya hendak mengambil sijil sedangkan buku teks form5 tiada pada saya lagi..adakah saya perlu membayar harga buku teks itu.?

    • salam.memang sepatutnya buku teks perlu hantar sekali semasa ambil keputusan PMR atau SPM.Jika buku teks yang diberi hilang dalam simpanan bermakna saudari perlu membayar kos buku teks mengikut bilangan. Sebarang pertanyaan lanjut sila jumpa Cikgu Aliffah di bilik BOSS. (bilik Operasi Buku Teks)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s